الاثنين، 5 مارس 2012

الاكل ده مزاج


ناس كتير طبىعا واخدين بالهم أنا قد ايه بهتم بالاكل ... وبحب الاكل أوي أوي اوي ..هو بصراحة الموضوع مش طفاصة .. ده مزاج وكيف عند كل المصريين وتقريبا معظم العرب.. تفكيرهم في الاكل جزء مهم جدا من حياتهم اليومية.. بس مهما الواحد فكر برده هو مش عايز في مصر.. اللي هو بقى التفكير في الاكل على اصوله .. الفول والطعمية السخنة كده مع شوية الجارجير على الفطار.. والغدا بقى طاجن رز معمر كده مع شوية كبده مشوية على طبق المخلل ... وعلى العشا بقى شوية الجبنة الاسطنبولي على البيض بالبسطرمة... حاجة تحفة  وأنا حسيت بالجوع وانا بكتب .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق